Over mij

Hallo!


Mijn naam is Maaike, oprichter van Cupcakechef.nl. Vanuit mijn huis in Gouda (ZH) maak ik cupcakes en taart naar ieders wensen. Dit idee is ontstaan nadat ik door een familielid werd gevraagd om cupcakes te maken naar een voorbeeld van het internet. Ik ben altijd al handig geweest met knutselen, van klei tot origami, maar dit was letterlijk andere koek!

Ik ben toch aan de slag gegaan en na veel vijven, zessen, eetbare kleurstof op m'n handen en beslag in mijn haar mocht het eindresultaat er toch wel wezen! Hierna ben ik verder gaan experimenteren en bleek dat ik aardig overweg kan met het taartgerei. Ik vond het erg leuk om te doen en besloot om voor meer vrienden, kennissen en familieleden cupcakes te gaan maken. Na een tijdje ben ik daarbij ook taarten gaan maken, iets wat ik ook erg leuk en uitdagend vind om te doen.

Vanwege de vele positieve reacties die hierop volgden heb ik ervoor gekozen om een stapje verder te gaan en ook voor jullie aan de slag te gaan! Zodoende is deze site ontstaan. Ik hoop dat iedereen hier kan vinden wat hij of zij zoekt en ik ben benieuwd naar jullie reacties!


Disclaimer


Het maken van taarten en cupcakes is handwerk. Alhoewel er zoveel mogelijk naar een ontwerp gewerkt wordt, kan het voorkomen dat er iets wordt afgeweken van een getoond ontwerp.